Så mycket som har hänt på ett dygn!

Igår eftermiddag gick jag på spinningpass. Självklart var det sista gången och tema "stranden" så tvingades dra på mig solglasögon och bandana träna till Beach Boys, folk hade iallafall gått in för det och vissa cyklade med puffärmar, hattar, klänningar och ankor runt sig. Kimberley. Sista 30 min lekte vi strandlekar som cirkelträning, tycker egentligen att går man på ett spinningpass ska man bli spytrött men det var väl kul, haha. Vi fick glass som avslutning.

På kvällen åkte vi hem till en tjej Brianna, lite för ferre och sedan puben där drinkarna flödade. Jag fick av misstag i mig en dubbel vodka diet coke plus en hel del andra grejer. Men ojh så kul vi hade.

Imorse vaknade jag med den värsta bakfyllan jag har haft i HELA mitt liv. Jag trodde jag skulle spy, kunde inte röra mig och allt gjorde ont, haha. Så tragiskt. Men fint väder ute och jag fick ta allt i steg, toa ett steg, sen fem minuter i sängen, lite kläder på, säng fem minuter och så rullade det på. Upp och käka frulle och massa vatten och mådde sedan lite bättre.

John och Will hämtade upp mig och Jamie och vi åkte ut till haha lake, sjö, där vi blåste upp två stora luftmadrasser och simmade runt i sjön i TVÅ timmar, helt galet skönt med stekande sol och bara simma runt till dom olika öarna i sjön, grabbarna hoppade från klippor medan vi chillade på mage på madrassen. Sen hände det värsta jag har varit med om på länge, vi glider på madrasserna nära land med massor av stenar och en av killarna är upp på klipporna. Då kommer en orm jävel slingrande på klipporna, jag är i vattnet med får sån sjuk jävla panik, kan inte ta vägen någonstans och skriker, plaskar, simmar ut i sjön och skrapar mitt ben , haha. Ormen försvinner och faran är över, NEJ, ormen simmar ut i vattnet. Jag vet inte om ni har sett en orm simma, jag visste inte ens att dom kunde simma, men han har huvudet över vatten utan och liksom gungar och vaggar framåt. Jag får panik  på paniken och plaskar, simmar iväg åt olika håll för att slippa undan ormen, ormen är efter ett tag utom synhåll och jag pustar ut på några stenar. Dom andra skrattar och skrattar och skrattar, mitt hjärta dunkade i 110.

Efter ett tag plaskade vi tillbaka in mot land och åt lite cracker och chips och tog sedan en liten tur i skogen med Johns bil som guppar så man tror att den ska gå sönder. Vi åker till hahaS lilla sjö , som var typ uttorkad, jag och John går ut på det uttorkade delen och bara sjunker ner i brun sörja. När vi har dragit upp fötterna och kommer tillbaka till gräset stinker skor och fötter BAJS, allt är brunt, kladdigt och stinker. Mina skor lyckades vi skölja av medan John skor fick åka i skidhållaren på taket, haha.

På kvällen åkte vi till Mike och Sharis camping plats och grillade, åt tårta, firade Jamie och barnen lekte. Jätte trevligt. Declan var svart från topp till tå efter att ha lekt i sanden, så jäkla söt.

Har varit en helt underbar dag, trots att jag trodde att jag skulle dö imorse. Men vattnet gjorde sitt mot baksmällan, gud vad jag har saknat att simma och bada och leka i vatten. Minus för ormen som kommer ge mig mardrömmar i flera veckor. Upplevelserik dag och jag älskar't. När jag satt i bilen tänkte jag på midsommar hemma, familj, vänner m.m men nej, idag fanns det fan ingen annan plats jag hellre hade varit på än här.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Man blir glad av att läsa att du får vara med om så mycket kul.

2010-06-27 @ 08:13:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0