Nelson - spontan roadtrip

Vi tog en spontantrip till Nelson igår, tre tjejer, jag, Jemma, Jamie och så John..
Bilresan var rolig i sig. När vi nästan var där var det polisbilar precis överallt, hippis vandrande på gatan, liftare med skyltar, mer hippes (asså riktiga hippies med gitarrer på ryggen, med minibussar(sånna där gamla som vanar), regnbågsfärgade sjalar, dreads, hattar och långt hår) dom var precis överallt. Vi kör förbi poliserna, men panikar lite för vi har några öppnade ölflaskor i bilen men vi täcker över dom ganska bra. Sen kommer en lång trafikkö där poliserna kollar ALLA, John börjar frenetriskt leta efter sitt körkort. Hittar det ingenstans. En miljon svärord, böter på 2000 kr. Men när vi sakta rullar fram händer det omöjliga, poliserna vinkar förbi oss. Och vi försätter resan efter några djupa andetag.

Sen checkade vi in på ett klassiskt motell, tog några drinkar och gick ner till stan. Allt var stängt eller tomt. För hela staden var på HIPPE, RAVE och DROG festivalt där vi hade kört förbi. Folk har tydligen laddat hela året för detta och klubbarna bestämt för att stänga denna helgen för att ingen kommer komma ändå. Vi hittar en pub, MEN, Jemma fyller inte 19 för på söndag och självklart kollade dom Id. Vi tog take away grilled cheese och gick hem.

Idag, sovmorgon, sen varmakällor as coola! Lunch, färja över sjön och sen bergpasset hem som skumpade så mkt att alla blev åksjuka. Blev stoppade av hästar och såg inga björnar. Hem för middag och sängen.

Bra helg trots allt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0