De va de de

Vaknar första gången av springande fötter på övervåningen.
Vaknar andra gången av alldels för högt ljud på tvn med barnprogram.
Vaknar tredje gången av Declans hemska gråt.
Vaknar fjärde gången av att någon slänger något i väggen.
Vaknar femte gången av att han startar gråta igen ev, bara fortsätter.

Jag ger upp min sovmorgon.

KAAAAP!

Idag köpte jag klänningar till bröllopet och middagen. Hade 200 dollar med mej (ca 1700 kr) men men rea och rabattkupong (som jag trodde var 15 dollar men var 75) fick jag klänningarna fr 48 dollar, fattttta! IStället för typ 1700 blev det 450, vilket jäkla kap!!!!!!! Och dom är båda skit snygga :) Är så glad!

Jamie och jag var på bio ikväll, Charlie st cloud, bra men lite sorlig. Sen hem till Johns bror (som ska gifta sig) för nån drink och bonfire. Jag körde sedan hem Johns odräglige storebror + trevlig vän till hotellet. Ser fram emot helgen, kommer bli trevligt som få :)

Ser fram emot sovmorgon imorgon!!!!!

Shutter Island

Hade barnen ikväll. Gick bra, dom somnade sent men dom låg ändå kvar i sängen mestadelen av tiden och Declan sov iallafall när Chris och Patti kom hem och Ethan var nära till sömn. Jag åt chokladpudding, drack en kopp te och löste korsord och njöt till hundra, kände mej som en gammal tant / ensamstående mamma, men gud vad skn kväll. Sen avslutade jag med chips och dipp intagandes i liggande läge i soffan framför vänner. Tränade på gymmet både idag och igår och har sån sjuk värk i benen att det inte är sant, tar mig knappt upp för trappan.

Tvättade mina sängkläder, bäddade och ska nu se färdigt shutter island (om det inte blir mer läbbig) och flossa mina tänder. Gud vad jag är duktig. Imorgon ska jag köpa klänning inför helgen och bokade även klipptid på söndagmorgon innan bröllopet (ska fråga om hon kan sätta upp håret lite fint också), ska bli skönt att klä upp sig lite första gånen på sju månader.

Mitt ena hål i örat (fjärde och sista) hade råkat växa igen så för ringen hade ramlat ut så fick sticka igenom ett örhänge och göra ett hål av det igen, jag visste inte ens att man kunde blda från örsnibben, aja, måste skaffa ny ring nu. Tänker inte ha nått annat i det iallafall.

Är trött och har bett gud om sovmorgon varje morgon jag har vaknat denna veckan, men sen på kvällarna efter träning, middag och vila är jag pigg som bara den. Aja, shutter island it is!


Torsdag och regn

Beslut, beslut och oventande och bah! Sen jag var 13 har jag velat vara 20 nu skulle jag nästan vilja vara liten igen, inte 13 just men, aa ni fattar. Tror jag har gjort rätt iallfall. Hoppas det, cross my fingers!

Idag gick vi 3km rundan, Dec i vagnen och Ethan på cykel. När vi kom tillbaka till bilen frågade folk om vi också hade sett björnen. Hjälp! Det hade alltså varit en björn och gått precis på berget där vi gick! Sen lagade vi lunch och barnen fick varsitt kinderägg till efterätt (fjäskande nanny va!) och sen åkte vi ner till klänningsaffären och kollade på klänningarn, hängde undan en och ska ner imorgon och kolla på dom nya som ska komma in! Måste nog köpa två, hehe, en för lördag och en för söndag. Men ska se till att jag verkligen gillar dom så jag kan använda dom mera!
Sen gick vi en vända i Platzl barnen hade varisn bil med sig och lekte väldigt invelsefullt, så söta. Sen hyrde vi Robin Hood. Nu sover Dec och Ethan har en välförtjänt vila efter dagens cykeltur och promenad framfrör Robin Hood med lite äpplen med kanel på och juice.

Jag dricker icetea utan socker och med en miljon andra ämnen i och kollar bloggar. Som Jamie och jag sa på stranden igår när vi solade och barnen lekte "life could be worste".


Barnen äter lunch i skuggan unden studsmattan




Teleintervju!

Juste, ringde Fritidsresor imorse. Jätte smart att bara störta upp ur sängen och ringa, hade ju faktiskt kunnat kissa, dricka lite vatten och vakna till, men nej... eller ni vet ju har jag är. Jag tänker inte alltid tillräckligt. Iallfall, jag ringde och hade världens hesaste röst och fick ursäkte mig, hon frågade iallfall "ojh, har du klivit upp så tidigt för att ringa" och ja det hade jag ju. Första delen var på engelska, så det var ju bra är faktist mer bekväm och van vid att prata engelska det första jag gör varje dag MEN...hon hade en fin camebridge engelska med ord som jag inte förstod och jag svarade på min kanadensiska med ett EY efter varje menning. Men det gick ju bra, pratade iallfall på engelska hela tiden och hon sa att det var ju inga problem med språket. Vet inte hur resten gick, väldigt svåra och diffusa frågor (speciellt klockan sex på morgonen). Kommer jag vidare och får jobbet måste jag på en kurs i oktober, men det ska jag försöka göra isåfall.. detta är något jag vill testa och vilken möjlighet :)

Tror dom tvekar på mig dock, för jag kunde inte svara exakt på när jag kom hem... det beror ju på som jag sa vad som händer hemma och får jag jobbet åker jag. Har snackat med Patti och dom vet att jag inte kan stanna, det blir för mycket pengar och för mycket flängande fram och tillbaka. Så hold your tumbs gott folk eller cross your fingers som dom säger här!

Åska

Idag har jag beskådat det coolaste någonsin. Jag ska nu försöka beskriva detta (omöjligt) i ord.

Vi ser ett stort åskmoln komma in, inte konstigt när det kommer kall luft och regnmoln över bergen och krokar med värmen här i Kimbo, så jag och Katie åker upp till berget ovanför Marys Ville där vi har våran lilla skvaller bänk. Där sitter vi och beskådar åskstormen ovanför bergen, sjukaste blixtrarna rakt ner, rakt upp och åt sidan hur lååånga som hels och vi ser hur molnet flyttar sig och solen slingrar sig fram mellan vissa partier och lyser upp vissa delar av stan och bergen medan andra fortfarande är täckta av moln.

Efter ett tag (40 min) börjar molnet dra in mot oss, väldigt väldigt sakta men vi åker hem. Precis när jag stiger ur bilen hemma kommer dom första regndropparna. Sen är det precis som på en skräckis innnan stormen kommer, gungorna gungar i vinden som kommer, det blir mörkare och det regnar lite...man hör det där äckliga ljudet av storm. Nu är det ungrfär i Marys Ville skulle jag tro (ca en timmar senare efter bänken) och vi står i fönster och kollar på när blixten kommer och hela den gråa himmeln (ja läs hela) över bergen i fjärran och även lite över oss blir alldeles rosa och sen en stor riktig blixt i mitten, sen dunder.

Nu tror jag mig höra att det kommer hitåt inte säker men bäst att koppla ner!

Bästa

Svenska låtarna:
Hennes rygg - Ulf Lundell
För att du är här - Eva Dahlgren
För att jag älskar dig Ebba Forsberg och Mikael Wiehe
Hjärtans ödsliga slag - Eva Dahlgren
Timglas - Winnerbäck
Beskyddaren - Kent
För dig - Winnerbäck
T.k.k - Thåström
För en lång tid - Håkan Hellström
Sista morgonen - Niklas Strömstedt
Handens fem fingrar - Lisa Nilsson

Träningslåtarna:
18 wheeler - Pink
Maneater - Nelly Furtado
Love Lockdown - Kanye West
Alla Rockylåtar
And I foun this boy - Maia Hirasawa
Saftey Dance - Status quo
Sex on fire - Kings of Leon
Dont tell me what to do - Robyn
Monday morning - Melanie Fiona
Libertins
Babyshambles

Bästa låtarna i bilen:
WAKA WAKA - Shakira
I'm in the house - Steve Aoki
California girls - Katy Perry
Wearing my Rolex - Wiley
It's tricky - RUN DMC
Little Lion man - Mumford
Saticfaction - Min bästa remix någonsin!
Alejandro - GAGA
Teenage crime - Adrian Lux
Baker street -REMIIIX

Godnatt!
Imorgon måste jag gå upp kl. 07.00 och ringa Sverige...får se hur det går..tredje gången gillt.





Blandade känslor

Jag längtar redan efter mamma och pappa. Efter dom åkte körde jag Ethan till frisören och sen hem till Jamie med alla barn. Barnen lekte hela dagen medan jag sov i skuggan och Jamie läste en bok. Omelett och majs till middag, har ingen matlust....har aldrig det när jag är lite nere. Ska ut och springa snart, måste bara gå ner i temperatur ute.. det har varit närmare 35 grader här idag.

Jag längtar hem, längtar efter alla. Vill prata med alla men är för lat för att höra av mig och det blir för jobbigt. Tre månader kvar nu :) Det ska bli skönt att komma hem!

Min dag

Stranden 4 h
Golf 2 h
Bbq - hamburgare 3 h

Ganska okej dag ;)



Denhär låten ska spelas på mitt bröllop!

Idag såg jag snö









(och ja, jag har gått upp i vikt, feel free to write it in your blog...lol)

Bästa dagen på länge med båda mina familjer, mammor, pappor, syskon och så jag. Jag älskar dom så mycket allihopa! David, vi saknar dej!!!!

Golf!





Idag spelade vi golf i spöregn och åska med blixtrar runt omkring oss. Pappa slog mig med hästlängder, han spelade för första gången och jag spelade S-K-I-T !

Chicks!


Detta är John.

"Kan du presentera mig som din pojkvän för dina föräldrar?"
"Eh nej?" Varför skulle jag det..?
För att jag är din vän och jag är en pojke, alltså din pojkvän
Men nej, du är min vän John...
Elsa , jag är din vän?
Ja?
Och jag är inte en flicka utan en pojke?
Ja...men...
Ja, alltså din pojkvän.

Så här har ni min vän som är en pojke, min pojkvän John.
Vi spelade Bocchi i samma lag, han var tuppen (eller the cock) medan vi andra var chicks.
Men inget annat än det, förutom att jag råkade tack ja till att gå som hans date på hans brors bröllop, upps!
Har inte en klänning med mej så långt ögat kan nå och ja, detta kanske spär på boyfriend ryktet mer, men nej, lugn det blir inget med det.

Planen föll i kras

Som ett barn som får godis trodde jag att det skulle bli hur lätt som helst att stanna och som en elak gubbe tog någon det ifrån mig. Jag hade hela vintern uträknad, stabil, trygg och hur rolig som helt. Nu måste jag åka hem och efter jul komma på nått nytt att göra med mitt liv. Jag borde höra av mig mer till folk men istället lever jag livet till det yttersta här, det här är mitt liv och jag kan inte ens tänka mig att komma hem till det gamla.

Jag måste hitta en bra, billig och vettig lösning! Idag ska vi spela golf och fika.
Jag älskar att spela golf! Synd att det är dyrt och mer regelmässigt hemma bara...
Allt är bättre här, kan ni förstå det! haha :)

dåligt bloggande

Vi har en stooor dag framför oss imorgon. När allt är slut ska jag ta upp bloggandet igen, men ett tag framöver kommer det vara sporadiskt. Jag lovar. Imorgon måste jag gå upp klockan 6 och ringa Sverige för en tele intervju om jobb i vinter, kommer jag göra det? Nej, förmodligen inte. Jag kommer stanna i Kimberley till april istället, kom hit och åk skidor vettja! ;)

Natten

Vi kom hem tidigt igår kväll, ni vet själva hur det är när man är nykter och är på ett för trångt utrymme med fulla människor. Så jag somnade runt elva tiden. Vaknade efter jätte skön sömn runt tvåtiden av att någonting utanför mitt fönster låter, mitt fönster är i höjd med marken (har galler för dock) men min första tanke är ändå ORM men ljudet fortsätter och snart kommer Syrsa upp i mitt huvud. Men den slutade inte, det lät och lät i precis samma tonfall och om och om igen, det är vattenspridaren som är på!!! Kunde inte somna om på ett bra tag för ljudet var outhäröigt, sen hör jag någon gå upp på övervåningen och ut genom dörren och stänger av den...vad fan gör dom uppe mitt i natta och stänger på och av vatten spridaren.

Vaknade vid sju igen. Drömde på svenska inatt! Konstigt det där, efter bara lite dags snack med svenska så är det tillbaka i kroppen. Somnade om. Vaknade halv nio av att min telefon ringer, panik!, min telefon ringer aldrig förutom när Katie är full och måste hitta mig. Det var David!! Har inte pratat med min bror på två månader, längre, och han hade äntligen hittat ett sätt att ringa mig. Yrvaken med glad pratar vi ett tag. Klockan är snart nio och jag ska snart gå upp och duscha och sen sparka igång mina päron.

LOVE

Jag är så lycklig. Jag är så glad. Fjärde helgen i rad som har blivit och varit helt perfekt. Grät när jag träffade dom idag och allt har varit perfekt. Vi förlorade Boccihin och druckit (igen förlåt) enorma mängder alkohol men haft ÅH SÅ KUL! Nu fortsätter det med 10 dagar att bara umgås och göra roliga saker!!!!


Jag med några tjejer för några helger sen.

Beer pong!

Ikväll började alla"lokals" att festa inför Julyfest, Kimberleys störtsta helg någonsin 60 fotbolss lag kommer och 30-40 boul lag + alla som utflyttade som kommer hem bara för ikväll. Har fått två sms och beerpong i huset längre ner på gatan, jag har sagt nej. Inte likt mig haha men jag är trött, ska jobba imorgon men imorgon då jäklar. Vi ska spela boule jag, John, Jamie och Brianna vi heter three hens and one cock och har fin fina lag tröjor. Sen börjar en helg med mycket beer pong och kanske nån middag med dom besökare vi har i staden...har för mig att det var nått viktigt som hände denna helgen...

hmm

Är sjukt sugen...


på att klippa lugg till mitt långa hår nu. Det enda är att det kommer vara varmt och svettigt under sommaren nu och den kommer lägga sig konstigt efter man har badat m.m efter som den är lockig och måste plattas. Men till hösten kommer den garanterat fram igen och jag kommer garanterat ångra mig som alltid haha!

Astma?

Något är fel. Jag ville ut och spring i måndags, stannade efter ca 3 min springing och kunde inte springa längre. Fins, jag var trött och hade en ganska hård helg, det kan jag ta. Idag efter 5 springande ett tryck över bröster och jag får stanna, jag hyperventilerar och hjärtat slår precis som om jag hade sprungit i 40 minuter. Jag går en bit ooch fortsätter sedan springa, efter 5 minuter igen ett tryck över bröstet så hårt att jag måste stanna. Efter att ha gått en bit kommer astma attacken, jag kan inte andas och jag hostar slem och trycket över bröster fortsätter. Jag skyndar mej hem och tar en puff och sedan måste jag vila i soffan en halvtimme, jag är helt slut och bar hyperventilerar precis som efter ett hårt träningspass.

Otränad? Kanske lite, men med tanke på att jag sprang i 30 minuter förra veckan utan problem och sedan innan vi åkte körde ett hårt intervallpass så nej, det kan inte vara det. Vad fan är detta?

Nope

Gick ner och bytte om till gymkläder direkt efter jobbet idag. Kom upp och såg familjen kliva in i bilen och åka iväg. Haha, där stod jag i gymkläder och har ingenstans att ta vägen, ingen anning om om dom kommer hem, om jag får middag eller vart dom är. Haha. fastnade framför TVn istället. Inga kolhydrater och inget socker idag, läste att det tar ca en vecka för sockersuget att försvinna, en vecka? Det är ingenting, men ack så jobbigt det är ibland.

Ska fortsätta slöa nu. Är trött idag, på i stort sätt allt och min kropp är utsliten. Visst hade träning suttit fint, kanske blir en löprunda senare ikväll om det inte är allt för varmt ute.

It's a possibility



Det skrämmer mig att det är så mycket som är möjligt. Om jag kommer i i november ska jag ta en restresa och vara själv i ett varmt land i en hel vecka och skriva en bok, ligga i solen och rensa upp alla tankar och intryck från senaste året. Jag vill bli en sådan cool människa som gör saker som det där, jag vägrar dricka mellanmjölk och tänka medelsvensk tankar. Jag är det barnet som kommer driva mina föräldrar till vansinne med alla ideer, tankar, beslut och andra saker som inte ingår i det kommersiella Svensson hemmet. Ikväll såg vi Eclipse för andra gången och nu lyssnar jag på Leonard Cohen och somnar. Jag kommer förmodligen komma hem i november, det är för mycket strul och pengar involverat (till och med för mig) men jag ska ut igen , jag säger som Elias i friidrotten "jag ska aldrig bli vuxen" och sen vägrade han göra alla vuxen saker, som att dricka kaffe tex. Det finns så mycket att se, så mycket att uppleva och mer människor att träffa och jag tänker inte gå miste om det!

Goodnightish!

Kanada <3

Det kostar ca 12000 att åka hem och fira jul och sedan komma tillbaka och åka hem i April. Plus att måste boka om min november biljett för 1500. Det kostar BARA 1500 att stanna och skippa jul.

Det är gratis att åka hem 15 november. Vad fan ska jag och vad fan vill jag göra?!

Klockren



...om man läser stor och fjortisbloggarna kommer man få sig ett rejält skratt!

Pic på kidsen


Ethan och Ethan leker hundar

Världens sötaste 2 åring

Picknick under studsmattan

Mer bilder Stampede


Middag hos familjen




Stor tjur??

Getter


Mounty mannen som fick hela min värld att stanna ett tag, haha! Kolla hur fnittriga och glad vi alla ser ut att va

Wil och Johns bror jävlas med John på hotellet

Cowboys springer in och gör entre på rodeon

fårrakning

paraad

"Jag ångrar mitt liv?"

Gjorde precis ett test för barnledare på en resebyrå. Frågorna var lite konstiga...

Fyra alternativ, stämmer bra, stämmer ganska bra, stämmer inte så bra, stämmer inte alls

"Folk kommer förstå vad jag har gjort på gjorde efter min död"

"Jag lever / har levt ett menningslöst liv"

"Jag har sett saker som andra inte har"

" Jag är en vanlig person"

"Det finns personer jag aldrig kommer förlåta"

Aja, jag svarade rakt och ärligt på allt, så får vi se om det funkar. Det hade ju varit himla kul :)


Film!

Jag fastnade framför Breakfast at Tiffany's igår kväll. Vilken mysig film.
Se den.



Film!

Jag fastnade framför Breakfast at Tiffany's igår kväll. Vilken mysig film.
Se den.


Film!

Jag fastnade framför Breakfast at Tiffany's igår kväll. Vilken mysig film.
Se den.


Lördag Stampede











Vi började dagen med att gå på Rodeon. Dom hade "sitta kvar längst på en häst" "fånga kalv med lasso och binda den" och hoppa av från häst, ner på kalv och brotta ner den". Det var super interessant och kul att kolla på. Det började dock spöregna efter ett tag, men vi smet upp och snodde några platser under taket och fick faktiskt bättre platser.


Det fortsatte regna, så vi spelade lite på Kasinot, ingen vann. Och sen kollade på vi på hest dressyr aktigt där dm skulle gå genom, upp och runt på saker och trippa, hoppa m.m. Sen mötte vi upp killarna och kollade på lite stånd och grejer inomhus.

Vi åkte tillbaka till huset, gjorde oss redo för kvällen och satt och drack vin, drinkar m.m med hela familjen (döttrar och pojkvänner) och käkade bruschetta till förätt och grillade räkor i curry SÅ GOTT. Till middag fick vi världen godaste saftigaste stek, grillade champinjoner, sparris, gurka och paprika, fräsch sallad och bakpotatis. Jag åt till jag sprak, förmodligen något av det godaste jag ätit någonsin!!

Sen tog vi taxi in till stan. Katie vill dansa så hon mötte upp sina kompisar på en klubb medan vi gick tillbaka till Stampede området och försökte komma in på puben där, vi stod i kön 30 min sen gav vi upp. Vi träffade Will, Johns bror och flickvän och traskade till deras hotell. När killarna som var först gick in i rummet kom com ut lika fort och skrek av skratt. John hade tydligen en vän där inne. John kom ut och skulle förklara sig (i bara kallingar) och dörren stängs. Kortet funkar inte och hans vän där inne hade somnat, han var utelåst i kallingar i hotellkorrido. Vi låg på marken och skrek av skratt..

Efter ett tag ordnade allt upp sig och vi chillade och drack drinkar i deras rum till ca 2 tiden, då kom Katie och sen åkte vi hem och sov vid tre.

Söndag morgon gick vi till en gratis frukost, kön tog ca 20 min det var det värt. Korv, äggröra och pannkaka med sirap + starbucks kaffe Gratis :) Sen packade vi ihop, tackade för oss och körde hem.

Bästa helgen på lääääänge och ett minne för liiiivet!!

Fredag Stampede


Vi kom till Stampede området ca 12 snåret. Vi köpte Cowboy hattar med en gång, det var galet varmt säkert upp mot 35 grader. Sen kan vi ju räkna bort det faktum att jag ser ut som en liten rund boll på alla kort, men vi vet ju varför haha.


Gladaste platsen i världen

Snyggaste tjejerna i världen

Allt fanns frieterar, nästan...detta är en friterad oreos annat friterat var snickers, glass, ostkaka, saltgurka, coca cola m.m. Gott men konstigt...

Vi ägnade jätte mycket tid åt att kolla på djur, hästarna var enorma...vid varje häst sa vi "detta är den största hästen jag någonsin sett" sen gick vi runt hörnet och såg en ÄNNU större och så höll det på. Vi var ganska rädda för dom dock. Vi myste även med föl, ponnys, åsnor och getter. Jag gillade Åsnorna bäst.




Med öppna kort för döden klappar jag en häst.

Sen hittade jag mitt favvoställe. ALLA MÄN I UNIFORM, vi började med att tracka armen. Vi fick prova allt och dom visade oss gladligen allt kul man kunde göra med alla gröna stora saker. Sen träffade vi flottan, poliserna, brandmän, andra polisaktiga (en som tog med mej storm, haha) och piloterna. Här är jag i flygplanet.

Vi fick gå ner och titta i allt som gick i en...aa vet i fan vad det kallas. Men kul var det!

Jag gick lös på pistolerna

Tittut i en strut



Sen gick vi på dogshow, superdogs. Hur kul som helst...jag som är inget djurfan började gråta för att hundarna var så söta och så glad nära dom lekte och tävlade.



Sen gick vi vilse i två timmar och jag hade skoskav så att jag trodde jag skulle avlida. Vi fick till slut tag på en taxi och hamnde på en uteservering. Där satt vi i fyra-fem timmar och åt, jag åt fahijtas och det var super gott. Katie drack ALLT


Jamie drack strawberry diquary (eller va faa) som smakade ren rom. Efter tre klunkar sa hon "jag känner inte spritsmaken längre, det smakar bara god jordgubb" (efter provsmak från oss var detta ren lögn) och sen hade hon tre till. Hon myntade även uttrycket " ju mer jag dricker desto snyggare blir servitören". Det tyckte inte Katie, hon var 100 procent säker på att hon och servitören Jacob var själsfränder och att det var det snyggaste hon sett.


Jag drack vodka redbull och corona


Vi tyckte att vi kanske inte har fått i oss riktigt tillräckligt så vi beställde en "fiskskål". MUMMMMMA.

Sen kom jag på den underbara iden att " vi suger alla tre och ser hur mycket vi kan dricka" , drinken var slut efter 5 min ca.


Jag tattuerade Katie

När vi fick våran nota hade Jacob målat oss på den. Katie skrev sitt nummer på kvittot men han ringde aldrig...så kul var det med den själsfränden.

Vi tänkte byta ställe. Dum ide, när vi kom ut var kön till vårt ställe AS stor och mitt skoskav så illa att jag knappt kunde gå. Så vi gick hem och sov istället.

Torsdag Stampede


Vi påbörjade resan ca 9 på morgonen från Kimbo. Massa bra musik spelades från Ipoden under vägen, massa prat, skratt och utkik efter ett hål i berget och björnar. Efter ganska exakt 4 h var vi framme i Calgary.


Katie bad oss att putsa rutan medan hon betalade och tankade, ehh..sa vi ...sen försökte Jamie och gjorde ett gediget jobb.


Väl framme hos familjen vi bodde hos, som var underbaraste underbara, vi hade hela källaren för oss själva och dom hade bäddat och gjort så fint. Vi bestämde oss för lite shopping och Ikea innan middagen och tajpade in det i GPS och allt låg 30 min från deras hus, andra sidan av stan. Men väl där var jag i extas och hoppade upp och ner.

Jag hittade en Balthazar valp och skrek det över hela Ikea, nu går vi och äter sa Jamie och Katie och tittade strrängt på mig. Så då gjorde vi det, en enrom portion med köttbullar och potatismos. Katie förstörde självklart köttbullarna med Ranch dressing på, som hon har på allt....men det gjorde inget.

Sen shoppade jag mat för cirka 450 kr. Lingonsylt, flädersaft, marabou choklad, skumsvampar, laxfile, singoallakex, negerbollar (delicato), daim, potatisplättar, gifflar, sås m.m. Katie och Jamie tyckte jag var lite dum i huvudet jag bara fortsatte springa runt och skrika "you dont understand" "I haven't seen this food in 7 month" . Sen hade dom vadslagning och vad det skulle kosta, Jamie vann.

Efter det åkte vi till ett köpcenter. Jag köpte två blommiga klänningar, en väska på American Eagel (love) och en topp från HM. Sen åkte vi hem till huset. Där satt vi ute med hela familjen och döttrar +  pojkvänner och alla var hur gulliga som helst! Vi fick en sallad gjord på ruccola, lassange, mozzarella och tomat och bröd och som sagt öppen bar. Mätt och lite snurriga blev vi övertalade av den äldsta dottern att gå till den största cowboybaren i staden.


Vi satte på oss boots och hattar och gjorde oss redo.

Några drinkar hos Jackie (äldsta dottern först), vodka blåbär med sprite..mumma! Hon hade en enögd kanin som hette Thor.

Jackie och Jamie

Innan taxin kom

Vi rockade loss i Taxin och raggade upp alla bilar med killar som körde upp bredvid oss haha

Jag var i extas, cuntrymusik och boots. Jag fuldansade över HELA dansgolvet HELA kvällen

Försökte lära Jamie att ta så mkt plats på ett dansgolv som möjligt och att anväda armarna när hon dansar, hon var några steg närmre innan kvällen var slut


Japp. Ägde dansgolvete vare

Dans dans dans

En kille kom och bjöd upp mig och tyckte vi skulle dansa "pardans", jag kunde inte följa med alls och ursäktade mig med att "jag kan inte, jag är inte härifrån"... SÅ DU KAN INTE ORDEN I LÅTEN skrek han till mej. Haha, nej sa jag, jag har aldrig sett en mer förvånad kille...han kunde inte förstå att jag inte visste vilken countrylåt som spelades. Han avslutade med att ha ett prat med Katie innan han lämnade oss och sa några vidsoms ord, innan helgen är slut kommer din vän Elsa kunna alla orden i denna sången, det lovar jag dej och glöm inte att hon är sjukt snygg. Haha, yeah right. Sedan fortsatte jag min fuldans och hoppade runt ännu mera.

LOVE

Humöret var på topp och lite till!


Kvällen avslutades med två andra tråkiga barer, mc donalds och taxi hem. I taxin sjöng alla sina natinal sånger för föraren, stackarn.


Helgen

Åh, vet inte vad jag ska börja. Tror jag ska vänta med det mesta till alla bilder har kommit upp. Men vilken helg, vilka vänner, vilken mat, vilken fest och vilken familj vi bodde med. Jag har gått omkring i blommigklänning, cowboy hatt hela helgen och vissa stunder med cowboyboots också. Jag har dansat cowboy dans till countrymusik, ätit friterade oreos, dött av värmeslag, frusit i regn, sett rodesos, agilliti hundar, häst dressyr (eller nått) och sett enorma hästar, söta föl, massa män i uniform och klappat kor. Vi har ätit och druckit för tusenlappar och det har varit värt varedna krona. Familjen vi bodde hos lagade världens godaste mat till oss och hade en öppen bar, vi fick världens godaste stek som smälte i munnen. John låste sig ute i kallingar på ett hotell och vi kissade ner oss av skratt.

Denna helgen har varit guld. Över förväntan och upp till alla förväntningar!

Jag är lycklig. Jag kan inte vara gladare just nu.

Jo, 6 dagar tills jag får kramar min mamma.

HEJ!

Nu drar jag till Calgary och cowboys fest, ikea och Hm i fyra dagar.
Har inte haft internet hemma på några kvällar så har inte kunnat blogga och kommer lämna datorn hemma.

Hörs vi på söndag kväll?
Klart vi gör :)

Hej då! Och trevlig helg, simma lungt.

Jag suger!

Här ligger jag framför vänner i sängen och trycker i mig kinderchoklad och stardust godis. Mmm! Har varit duktig hela helgen men här kom en riktig crash rakt ner, kan inte springa eller träna heller för har sånna jäkla blåsor som är stora, vita och täcker hela foten efter skoskav. Suger, jag suger. Jag borde ha bättre självkontroll, haha!

Dagen har varit bra. Spelade fotboll och lekte i parken i tre timmar. Hamnade mitt i regnet påvägen hem. Byta av kläder. Åt varmkorv med bröd, Declan åt en hel med bröd (rekord), Ethan åt två hela med bröd och en sjö med ketchup och senap blandat, jag åt tre. Jag var mätt efter två men jag gillar inte att slänga mat, så den tredje slank ner i all hast. Declan sov i tre timmar, försökte väcka honom några gånger men det var omöjligt, Ethan var också trött och slöade i föräldrarnas säng i ca en timme. Vi bakade syltkakor, var ute och lekte och spelade sedan lite Toy Story 3 på datorn (det regnade och jag behövde döda tid).

Ikväll badade vi hottub och snackade Calgary hemma hos Jamie. Två dagar till, sen drar vi!!


Camping


Katie Fixar köttfärs till Tacosallad


Serverade gjorde hon också


Mycket gott! Bra jobb tjejer. Vi hade pastasallad, tacosallad och korv. Massa snacks och dricka. När killarna kom hade dom med sej potatis, sötpotatis, majs, morötter som dom grillade över elden, ojh vad ägda vi blev.

Jag var den enda som kunde kirra med stormköket


"Katie, ta kort på mig...min mamma kommmer bli stolt och inte tro att det är sant "


Vårt tält, plats och Jamie

Katie och Sofia visade sina skills för att göra upp eld. Mycket imponerande!

Vill hade med sig lååånga morötter

Jamie njöt


Vi gick för en promenad ner till sjön. Precis innan detta kortet tog kastade Katie en vindruva i mitt öga, det gjorde ont, var litet och rann i en timme. Will härmar mig på detta kortet, haha. Men kolla in utsikten!

<3 Kimberley

Midsommar

Det enda jag kan säga om midsommar här är att det som hände hos Lasse och Andrea stannar där. Herrgud. Massa god mat, skratt och massa svensk musik. Vi avslutade framför brasan utomhus där för många spydde, i alla åldrar. Haha (oroa er inte mamma och pappa, inte jag), men gud vad kul vi hade! Imorgon kör vi camping, blir det en tredje dags drickande? Förmodligen. Living the dream right now.


Min första krans någonsin, fatta att jag var stolt! Gjorde även två mindre till barnen på festen!





Äkta svensk midsommar helt enkelt. Inget jag skulle upplevt med min familj kanske, men ack så härlig. Jag njöt och hade trevligt varenda minut.

"so Elsa, was he cute to you?"
"yeah....he was, before he spydde all over"

Haha, vilket natt!

The drugs don't work it's just make you worse

Blir ett inlagg utan svenska bokstaver nu. Familjen ar bortresta i fyra dagar och jag njuter till tusen! Igar var vi forst pa harlig hemmafest som enligt rykten slutade med att polisen kom, harligt, far mej att kanna mej som 16 ar igen. Efter det hamnade vi pa en knarkfest, som att kliva rakt in i en film. Sa enligt mamma tog jag ocksa nagra bloss fran pipan som skickades runt, men alla andra smarta vet ju att sant skit haller vi inte pa med!
Vaknade 10, helt utan skrik utanfor min dorr eller liknande, drog till gymmet, sen hem och laga pastsallad tills imorgon, packa grejer, handlade massa gott som jag kan kaka nu nar ingen annan ar hemma. Sen plockad jag blommor och GJORDE MIN KRANS for ikvall. Om jag ar stolt? Sa att jag nastan spricker. Bild kommer nar jag har tid. At lite lunch , duschade och har nu borjat gora mig iordning.
Imorgon drar vi ut och campar, far se om jag hinner blogga innan det. Annars hors vi sondag kvall. Om jag overlever campingen med alla bjornar, vilda djur, myggor och juste...allt knark. LOL

Grattis Kanada



Detta firar vi med ett glas rött och några goda vänner.

ikväll somnar hela Kimberley till..



mer om filmen imorgon!
godnatt




min skatt.

HAHA!

Ha, skrev jag ledighet förut eller? Ojdå, glömde att jag har en av jordens mest krävande 5 åring att ta hand om som har en attityd som skulle få vem som helst att gå i taket och till och med skrämma...jaa, eller, nä, skada öronen på vem som helst. Har har ett sådant ovårdat språk så man skulle kunna tro att han har en släng av torretts. Ändå är han världens goaste unge när han väl vill. Men idag har varit KATT- A - STROF! Han har sådan sjuk attityd, är inte tacksam för nått...det går mej på nerverna ibland och sedan att dom låter honom stå och skrika BUTTCRACK etc ibland och skrattar åt honom, för att nästa gång bli arga. Jag skulle aldrig låta mina barn prata så och det får han inte heller när vi är ensama, höhöhö men nej, ingen bra dag idag. Är trött i huvudet, benen och allmänt frustrerad över att bli ägd av en 5åring.

Nu, ECLIPSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I'm black!

Stod i duschen nyss, kollade på min arm. Efter en veckas strålande sol och ute liv 8 h om dan har min solbränna gått från fint brun till SVART. Jag har aldrig riktigt "testat" hur brun jag kan bli eftersom jag har jobbat på ALLA soliga dagar två senaste sommrarna, och den enda sol jag fått är någon vecka på solsemester. Det är en vecka in på sommaren här, varmare ska det bli och jag ska njuta till 100 för detta blir förmodligen min första och enda sommar någonsin med såhär fint väder, "ledighet" eller chans att vara utomhus varje dag. Är rädd att jag kan bli brunare, för det vill jag knappt nu, det kommer se jätte konstigt ut. Gotta Lööve it! Mamma och pappa, förbered er for a black girl when you arrive!

RSS 2.0