Lördag Stampede











Vi började dagen med att gå på Rodeon. Dom hade "sitta kvar längst på en häst" "fånga kalv med lasso och binda den" och hoppa av från häst, ner på kalv och brotta ner den". Det var super interessant och kul att kolla på. Det började dock spöregna efter ett tag, men vi smet upp och snodde några platser under taket och fick faktiskt bättre platser.


Det fortsatte regna, så vi spelade lite på Kasinot, ingen vann. Och sen kollade på vi på hest dressyr aktigt där dm skulle gå genom, upp och runt på saker och trippa, hoppa m.m. Sen mötte vi upp killarna och kollade på lite stånd och grejer inomhus.

Vi åkte tillbaka till huset, gjorde oss redo för kvällen och satt och drack vin, drinkar m.m med hela familjen (döttrar och pojkvänner) och käkade bruschetta till förätt och grillade räkor i curry SÅ GOTT. Till middag fick vi världen godaste saftigaste stek, grillade champinjoner, sparris, gurka och paprika, fräsch sallad och bakpotatis. Jag åt till jag sprak, förmodligen något av det godaste jag ätit någonsin!!

Sen tog vi taxi in till stan. Katie vill dansa så hon mötte upp sina kompisar på en klubb medan vi gick tillbaka till Stampede området och försökte komma in på puben där, vi stod i kön 30 min sen gav vi upp. Vi träffade Will, Johns bror och flickvän och traskade till deras hotell. När killarna som var först gick in i rummet kom com ut lika fort och skrek av skratt. John hade tydligen en vän där inne. John kom ut och skulle förklara sig (i bara kallingar) och dörren stängs. Kortet funkar inte och hans vän där inne hade somnat, han var utelåst i kallingar i hotellkorrido. Vi låg på marken och skrek av skratt..

Efter ett tag ordnade allt upp sig och vi chillade och drack drinkar i deras rum till ca 2 tiden, då kom Katie och sen åkte vi hem och sov vid tre.

Söndag morgon gick vi till en gratis frukost, kön tog ca 20 min det var det värt. Korv, äggröra och pannkaka med sirap + starbucks kaffe Gratis :) Sen packade vi ihop, tackade för oss och körde hem.

Bästa helgen på lääääänge och ett minne för liiiivet!!

Kommentarer
Postat av: rock n roll mamma

guud vad häftigt! blir lite avis nu juh :P

2010-07-12 @ 11:29:46
URL: http://emis.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0