:) tiisdag

Vi har kollat på Twilight 2 ikväll, new moon! Imorgon blir det tredje, jag är laddad till tusen. Vilket team är ni? Jag är fan team Jacob, holy moly, synd att han bara är 17 i verkligheten..men drömma går ju!

Halv tio stack jag ut på en kvällsjogg i 20 min.

Ber till gud för sömn i natt...käre gode gud kan jag får sömn inatt " jaaa, det fååår du".

Linn, ditt paket är skickat! Jag är snål så det kommer ta ca 6 veckor för det att komma fram, men den som väntar på nått gott... =)

Ska ladda med lite mera Robert nu, Remeber me!

Måndagen som blev längre än väntat

Imorse trodde jag seriöst att det första jag skulle göra när jag slutade idag var att sova, så trött var jag. Sista gången jag kollade på klockan var det 2.30, usch. Jag tog barnen till Jamies hus, vi satte vattenspridaren under deras enorma studsmatta och där lekte barnen i fyra timmar. Väl hemma gjorde vi smoothies med jordgubbar, banan, mjölk och jordgubbs yoghurt, as äcklig efter som allt är soya produkter...men barnen älskade det. Sedan hade vi vattenkrig.

John och Will skulle ta med oss på en liten lätt hajk på kvällen, så direkt när jag slutade packade jag väskan och satte på mej joggingskor och gick. Vi åkte till Marys Ville lake , fast på andra sidan och hittade ett fint vattenfall. Vi klättrade ner i djupskoj till sjön där vattenfallet mynnade ut, helt galet brant men ack så fint. Vandrade i skogen längst vattnet, fatta vilken terräng, tänk Twilight...vi önskade att Jacob skulle komma fram bakom en buske hela tiden, Will ville Edward dock. Vi hoppades också på att få se en björn, men nicke.

Efter en timmes hajk i skogen i backen klättrade vi äntligen upp igen, det var ett träningspass fast lättare än att gå neråt, det var hemskt! Helt sönderbitna av myggor en jag med ett stort blåmärke från att halkat på en sten, haha. Klumpiga jag.

Pojkarna körde sedan runt på diverse småvägar med jeepen, kändes som blair witch project, mitt ute i djupa skogen helt själv, efter kartan och vi stannade och kollade på delar av floden m.m. Riktigt coolt, det kommer ni där hemma aldrig få vara med honom. Det går liksom inte att beskriva hur skogen ser ut, har smala vägarna är och hur fin naturen är. Klockan tio var jag hemma. Micrade då köttbullar med mos, sås och lingon och smaskade i mig och nu ska jag be till gud att jag somnar snart!!

Bilder kommer så fort jag har fått dom av Jamie!

Dödstrött

på att inte kunna somna. Klockan är över tolv och jag har vänt mig i sängen i två timmar nu och kollat på diverse serier. Hate it.


Eva och Adam

Kollar på Eva och Adam, gud vad bra det är! Varje fredagkväll halv åtta eller sju gick det ett avsnitt och sen gick vi på fyra födelsedagar och ett fiasko, Jag, Martina, Paulina och Matilda. Matilda var arg på mig för att jag inte hade köpt en present till henne för att vi skulle på bio, eller nått...vet inte...nått fel var det iallfall. Haha. Får härliga fredagsmygkänsla iallfall med godis och chips, sjukt mysigt tv program.


...and i just cant hide it

Jag gosar med Balthazar, för alldeles för längesen nu. Han behöver uppmärksamhet.

Köpte ett par iphone högtalare för 150 kr idag, jäklar vilket kap. Jag har dom överallt ut, först när jag var ute och solade, sen i bilen till filmäffären, sen i mitt rum och sen i duschen (eller ja, badrummet). Jäklar vilket underbart ljud, dom kommer användas flitigt i sommar på stranden, ute med barn, i bilen och på campings =)

Fick även mina paket klara med massa saker i att skicka till Linn och Dennis, som fyller år idag Grattis mina älskade vänner, och inte 27 juli som jag trodde. Pinsamt men försenade 20års presenter kommer!

Sen kollade jag och Jamie på twilight och kommenterade precis ALLT ! Imorgon blir det new moon och på onsdag ECLIPSE !! YEY!

Duschade, första gången på två dygn ...vem behöver duscha när man solar och badar i sjön, haha. Aja, var ganska mycket smuts att få bort mellan tårna.

Imorgon ska jag ta barnen till vattenladet i Cranbrook, I'm excited!

Mc D

Har inte ätit mc donalds på två månader, mer kanske, men ni som känner mig vet att jag Ä-L-S-K-A-R Mc D, speciellt ett spontan besök för en cheese, mc flurry eller lite pommes med cheddar dipp. Vi har inget Mc Donalds här, närmsta är i Cranbrook, därför planerar vi våra mc D turer nog. Vi har planerat hela veckan att på söndag ska vi in och käka Big Mac haha, idag vaknar jag upp och är inte ens sugen på Mc Donalds..hur mycket suger livet då på en skala 1-13. Fortsättning följer...

Hahaha!

Hittade den här också. Man undrar ju hur stolt Ebba Hultqvist är för detta inslag på en skala 1-10..


Vissa saker var bättre förr



Kolla in killen i blå jacka och vit kepa diggandes bakom staketet! Wouundebart!


Så mycket som har hänt på ett dygn!

Igår eftermiddag gick jag på spinningpass. Självklart var det sista gången och tema "stranden" så tvingades dra på mig solglasögon och bandana träna till Beach Boys, folk hade iallafall gått in för det och vissa cyklade med puffärmar, hattar, klänningar och ankor runt sig. Kimberley. Sista 30 min lekte vi strandlekar som cirkelträning, tycker egentligen att går man på ett spinningpass ska man bli spytrött men det var väl kul, haha. Vi fick glass som avslutning.

På kvällen åkte vi hem till en tjej Brianna, lite för ferre och sedan puben där drinkarna flödade. Jag fick av misstag i mig en dubbel vodka diet coke plus en hel del andra grejer. Men ojh så kul vi hade.

Imorse vaknade jag med den värsta bakfyllan jag har haft i HELA mitt liv. Jag trodde jag skulle spy, kunde inte röra mig och allt gjorde ont, haha. Så tragiskt. Men fint väder ute och jag fick ta allt i steg, toa ett steg, sen fem minuter i sängen, lite kläder på, säng fem minuter och så rullade det på. Upp och käka frulle och massa vatten och mådde sedan lite bättre.

John och Will hämtade upp mig och Jamie och vi åkte ut till haha lake, sjö, där vi blåste upp två stora luftmadrasser och simmade runt i sjön i TVÅ timmar, helt galet skönt med stekande sol och bara simma runt till dom olika öarna i sjön, grabbarna hoppade från klippor medan vi chillade på mage på madrassen. Sen hände det värsta jag har varit med om på länge, vi glider på madrasserna nära land med massor av stenar och en av killarna är upp på klipporna. Då kommer en orm jävel slingrande på klipporna, jag är i vattnet med får sån sjuk jävla panik, kan inte ta vägen någonstans och skriker, plaskar, simmar ut i sjön och skrapar mitt ben , haha. Ormen försvinner och faran är över, NEJ, ormen simmar ut i vattnet. Jag vet inte om ni har sett en orm simma, jag visste inte ens att dom kunde simma, men han har huvudet över vatten utan och liksom gungar och vaggar framåt. Jag får panik  på paniken och plaskar, simmar iväg åt olika håll för att slippa undan ormen, ormen är efter ett tag utom synhåll och jag pustar ut på några stenar. Dom andra skrattar och skrattar och skrattar, mitt hjärta dunkade i 110.

Efter ett tag plaskade vi tillbaka in mot land och åt lite cracker och chips och tog sedan en liten tur i skogen med Johns bil som guppar så man tror att den ska gå sönder. Vi åker till hahaS lilla sjö , som var typ uttorkad, jag och John går ut på det uttorkade delen och bara sjunker ner i brun sörja. När vi har dragit upp fötterna och kommer tillbaka till gräset stinker skor och fötter BAJS, allt är brunt, kladdigt och stinker. Mina skor lyckades vi skölja av medan John skor fick åka i skidhållaren på taket, haha.

På kvällen åkte vi till Mike och Sharis camping plats och grillade, åt tårta, firade Jamie och barnen lekte. Jätte trevligt. Declan var svart från topp till tå efter att ha lekt i sanden, så jäkla söt.

Har varit en helt underbar dag, trots att jag trodde att jag skulle dö imorse. Men vattnet gjorde sitt mot baksmällan, gud vad jag har saknat att simma och bada och leka i vatten. Minus för ormen som kommer ge mig mardrömmar i flera veckor. Upplevelserik dag och jag älskar't. När jag satt i bilen tänkte jag på midsommar hemma, familj, vänner m.m men nej, idag fanns det fan ingen annan plats jag hellre hade varit på än här.

Livet!

Jag hade behövt sova. Hade för första gången sen jag kom en hel eftermiddag för mig själv, behövde sova, la mig i sängen. Halvslumrar och bara vilar i tre timmar. Hjälper det? Nej! En timmes sömn tycker man att man kunde få. Ikväll ska vi käka middag och dricka drinkar med några tjejer. Jag vill hem och fira midsommar och äta mat, inte sitta på en pub. Jag ska försöka ta mig iväg och träna, men min kropp är tung och slapp. Första juli kör vi, då tar jag bort allt socker. Detta funkar inte, allt ska bort. Det blir ett långväga projket, jag ska vara smal när jag kommer hem igen, men måste börja nu. Öl, socker och alla jävla mjölkprodukter (glass, grädde och mjölk) som får min mage att leva loppan och bli till en gravidmage ska bort, med undantag för vissa tillfällen såklart. Jag börjar ladda mentalt idag, 1 juli kör vi i praktiken också!!



När dom här shortsen sitter som dom ska igen. Då är vi nöjda. Skit i vågar, muskler eller annat skit. Så länge mina älskade kläder passar och sitter snyggt, då kan jag vara nöjd!

Citat Dennis Nilsson

Sommaren när vi var 16 bodde vi en natt i Karins sommarstuga på öland Jag, Dennis, Karin, Alice, Kim, Erika och Patrik. Karin, Dennis och Erika gick på morgonen upp klockan fem och plockade jordgubbar "före polackerna" på fältet (dom åt upp dom på vägen hem till stugan, så nej inget till oss). Iallfall, Dennis kommentar efteråt kommer jag aldrig glömma.

"Asså går man upp klockan fem varje morgon, då blir ju dagarna jätte långa. Man hinner ju med hur mycket som helst. Och här har folk mage att gå och klaga på att vi har för lite sommarlov!"

Gud vad vi skrattade. Men vilken härlig tanke. Sen blev han stupfull och rullade runt i jordgubbar och höll på att drunkna med en boll på kvällen. Ta vara på dagen ja.


Kanadensisk humor!


Midsommar i Kimbo!

Barnen och jag hade en slapp dag idag. Lekte på baksidan, tog en hajk i skogen i två timmar och sedan sandlådan. Blev lite irriterad på Patti som hade lovat/erbjudit sig att komma hem vid fyra-halvfem tiden så jag kunde åka till mitt midsommar firande, hon kom hem tio i fem. Snabb dusch, ingen hårtvätt och på med kläder. Sen grillat kött, potatisallad och en miljon tillbehör med 15 svenskar haha, så mycket familjer på besök här. Vi åt, drack nubbe och sjöng helan går, spelade pingis, fick efterätt och pratade massa. Så söta alla gamlingar var när dom försöte prata svenska , haha! Märkte även att jag hat blivit så utåtriktad här, hade nästan glömt hur tillbakadragna och blyga vissa svenskar kan vara. Är så van vid att man pratar, berätta saker, frågar och kramar ALLA haha. Iallafall, efter detta snabbvisit hos Lucie, trevligt och sen hem och sova. Bra dag i stort. Jag behöver sömn, är galet trött.

Jag är för lättlurad

men jag köper detta! Jag tror på allt sånthär...och på ormen som försökte äta sin ägare, det är också sant.


Mammmmmma och papppppa!

Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, eller kanske när jag flyttade till Kanada, men inte mina första 18 levnadsår. Men jag räknar dagar tills jag ska träffa mina föräldar, hade jag haft en almenacka hade jag satt kryss för dagar som har gått som nedräkning för dagen D. Jag ser dom i deras lilla bil, parkerar utanför huset och jag springer ut och kramar dom. Dom kommer säkert vara trötta och kanske till och med stressade, kanske till och med säga att "vänta" eller nått...eller nej, det får dom inte göra, vi ska kramas, gråta och skratta. Mamma kommer träffa Ethan och säga precis samma sak som varje gång på skype..I'm, Elsas...ehh..moth...er... Jag är så uppspelt, det kommer bli så och jag längtar så till att få träffa dom. Tre veckor på lördag, tre veckor...ingenting!!!! Btw, Declan såg en bild på mamma på datorn härmodagen och skrek MAMI...EL-SA...MA-MA, så han vet vem du är ;)



Detta gjorde jag på skoj för typ tre år sedan, likhetstest...mamma är lik kofi !!!!

saker jag gör när jag kör bil

har gärna rutan nedvevad
musik för högt
pruttar och vevar ner rutan, fnissar
sjunger med så falskt att jag blir hes
växlar mellan att köra för fort och för sakta
dansar med armen
petar näsan och skjuter snorkråkor ut genom rutan
kommenterar precis allt och alla som gör fel
letar efter björnar på vägkanten och rådjursbebisar
tänker på saker jag ska skriva i bloggen


tänkte på detta idag. Det är mycket bilkörande här... Påtal om prutta så kallar barnen prutta för tooted eller något sånt..har ingen anning om hur det stavas. Iallfall Declan pruttar ganska mycket, speciellt när man byter blöja släpper han gärna en rakt ut på en, om han sitter på ens axlar eller håller honom i famnen. Iallfall, idag när han pruttade sa han tooo (två sekunders paus) ed. Ethan skrattade mycket. Vi var senare i köket och han pruttade igen jag frågar då "did you fart?", mitt ord för prutta, Ethan fnissar som en flicka. Han får sin melon i handen och går ut och sätter sig i en fotölj och äter men sitter där och småfnissar i flera minuter. Hur kul är egentligen prutt, LINN? Aja, för mycket prutt. Anledning till att barnen pruttade så mycket var för att jag gav dom kokt broccoli till lunch, haha. Hela dagen var en pruttfest!! Som blev en skrattfest.

Nu ska jag ha sovfest!

casual day

Otroligt bra dag. Solen mest hela dagen och på Jamies studsmatta. Tränade, eller försökte träna men hela gymmet var fullt av killar i min ålder som stod och pumpade med vikter, kändes inte riktigt läge att lägga sig och göra situps på en pilatesboll. Kände blickarna, "hon är i vägen" hela tiden...haha. Så stack hem och städade mitt rum, badrum och tvättade. Sjukt ohändelserik dag egentligen.


yep!


Min vagel #1304

Imorse när jag vaknade var jag blind på ena ögat, det var halva storleken jämnfört med det andra. PANIK. Mamma har sagt hela mitt liv och sa senast igår att det absolut inte går att göra någonting mot vaglar. Jag står i köket med rödsprängda ögon (från morgonallergin), ruffsigt hår och ett ihopkrumpet öga när Chris kommer in, han tittar på mig med världens oroligaste blick och frågar "vad har hänt" haha. Han trodde något jätte allvarligt hade hänt och jag var ledsen. Patti till Apoteket och köper en kräm och ett ögondropp, efter ett evigt droppande och pillande med kräm och topps i ögat är mitt öga nu i normalstorlek och nästan helt smärtfritt. Vad sa du mamma? Inget att göra?

Älskar att det finns piller för allt här. Piller-kärringen nr ett, jag! Förkylning, ta piller. Vagel, kräm. Skoskav, kräm. Myggbett, kräm. Och allt hjälper som ´bara den. Hur mycket kan man bunkra upp och ta med hem?


Om 10 år kommer jag stå på en scen eller ett köksbord och skrika till ...


Vad är hemma?

Jag är positiv, glad, snäll (för)hjälpsam och omtänksam och visar inte mycket tecken till hat, irritation, ilska eller svaghet heller för alla människor runtomkring mej härbota. Men sen kommer det, dom stunderna som mamma hade behövts när jag bara behöver gråta på en stol i köket hemma, för egentligen ingenting. Bara skrika, men du fattar ju inte med tårarna rinnande och bara tänka att allt kommer bli skit, gå åt helvete och jag gillar inget just nu och vill bara åka någon annanstans. Mamma håller med, väljer några väl varda ord och säger att allt kommer bli bättre snart. För att sedan vakna upp dagen efter och ha en helt annan attityd till livet och få det motbevisat att det där faktiskt inte blev så hemskt. Idag är en sån dag, skillnaden, inget gråt, inget skrik och ingen mamma. Men jag hade behövt det.

Ni förstår inte. Jag har ångest för att åka hem. Jag har ångest för att vara här just nu. Att bli dragen och sliten mellan två så starka känslor och två så stora kärlekar till familjer är helt galet. Hälften av tiden avklarad, 6 månader i Kimbo, 6 månader hemifrån, nu 4 månader och två veckor kvar. Jag vet inte vad jag vill få fram. Mest att jag har en dålig dag, dåligt humör och dålig attityd för egentligen ingen annledning.

Tack Britney



Hur bra är inte detta?

Har jag föresten sagt att jag har en vagel i ögat som gör SJUKT ont?
Nattii

är planlös hela veckan....

...utom torsdag då

-Lucie har hejdåfest hemma hos sig och John och Will, säkert med alla underbara människor jag känner. Och sista chansen att se Lucie innan hon drar. Har typ lovat att gå.

- Jag spelar golf och vädergudarna säger att det ska bli fint väder. Det har varit inställt 3 av 5 ggr och mamma har betalt massa pengar för det. Känns dumt att skippa sista gången och enda som det säkert blir bra väder.

- Björn och Lori+ Sofia firar svenskmidsommar med grill m.m och deras kusiner från Sverige är där också. Jag måste gå, god mat och trevligt sällskap.

Fan vad ska jag göra?

måndag, igen!

Masade mig iväg till gymmet ikväll. Hurra! Har inte tränat på hela förra veckan då jag inte mådde bra, har tappat typ allt från min underbara superstart för tre veckor sedan. Bajs. Körde lite intensiv styrka i 40 min, vågar inte trycka på med flås eftersom jag fortfarande inte är helt hundra. Har dock min vän , vagel, i ögat. Fy fan in i helvete vad ont det gör, har även dragit på mig ett skoskav mellan tårna från flipflops som gör sjukt ont också. Gnäll...mamma!!

Är trött idag. Fick ett sms från Katie typ sju imorse där det stod att hon skulle med till Calgary, weiioo till det men kunde inte somna om sen. Sen var jag och pojkarna i simhallen och superlekte i en timme, resten av dagen spenderade som i sandlådan med en slang vatten med paus för lunch och fruktsallad som mellanmål.


Ska duscha och sen sova.
Har inte mycket att dela med mig av för tillfället.

Firade två år med mitt körkort i lördags och firar sex månader här i helgen :)

bilder


Detta är Whoop up drive


Me , kissande i min nya tröja


Katie, Lööve!




Vi lånade nån chicks brillor


Detta kan vara en av dom läskigaste bilderna som någonsin har tagits på mig


Dont ever call me black again!



Världens största truck, 1,5 h från Kimbo mamma och pappa om ni vill se den? Ehj!


Katie is tinyyy!

Lörd-sönd

Att sitta i en bil med sin underbara vän Katie, som sitter och kommenterar precis allt och alla vi kör förbi. Hon fimpar sedan sin ciggarett väldigt vant ut genom en liten springa i fönstret, vi lyssnar på ipodmusik, dricker kaffe, slushis och käkar chips. Vi pratar minnen, förväntningar och skratta åt saker samtidigt som vi ibland är gravallvarliga. Vi susar fram i 130 km i timmen i en skönt nedsutten bil med luktgranar och drömfångare hängades ner från bakspegeln. Vi åker 1,5 timme genom ett Sound of music landskap med berg och dalar, vi kör förbi världens största truck, världens äldsta träd, en miljoner småstäder och krossar sedan gränsen till Alberta. I Alberta blir allt platt, det ser precis likadant ut i 2 h gröna fält med vindkraftvärk. Hur kan det vara så? Inte ett enda berg, mina älskade bergstoppar, hur ska jag kunna leva utan dom.

Vi bodde i Tylors släktingars hus, Tylor, jag Katie och en hockeyspelare. Varför har alla hockeyspelare förstora rumpor, går med en vickande ank-gång stil och verkar faktiskt inte riktigt ha alla hästar hemma? På kvällen stod vi på ett dansgolv med för många personer. Det är kul, javisst, men har man sett ett dansgolv kan man nästan säga att man har sett alla. Jag är inte 18åringen som kan stå och knuffas på ett dansgolv en helt natt, jag uppskattar det inte på samma sett längre, jag önskar att jag gjorde det men så är det inte. Det är nått äckligt med alla fulla människor, folk som ska slåss ute på gatan och tjejer som puttas inne på toaletten. Hemma klockan tre på natten och däckar i en säng, vaknar klockan åtta eftersom rummet inte har någon skydd över fönstret. Vi duschar, säge hejdå till killarna och lyckas köra iväg med ett paket pommes på biltaket. Jag skrattar så jag nästan kissade lite. Vi stannade på köpcentret, köpte solbrillor, bikini och en tjockiströja från American Eagel (finns det något bättre märke? ehh, nej!) för billig penning. Sen styrde vi färden hem.

Helt underbar helg, jag uppskattade varenda minut även om jag låter cynisk (är väldigt skeptisk) till det här med stora nattklubbar numera. När vi kom in i BC igen och såg bergen blev jag varm innuti, det är hemma. Att sedan komma in i Cranbrook, Marys Ville och tillsist Kimberley och Norton Avenue det är en otrolig hemmakänsla. Att när jag sätter mig på trappan och kollar på pojkarna som leker i sandlådan och Declan kryper upp i mitt knä och säger EL-SA och gosar, att Ethan har en miljon saker att berätta vad han har sett och gjort i helgen och sedan ligger vi alla tre i min säng och kollar på bilder på dom från när jag kom, lite filmer på när dom cyklar och bara skrattar och gosar. Alla tre på magen i min stora säng och med huvuderna mot datorn. Att Declan brottas med Baltazhar och skriker "puppy" och rider på honom, jag kittlar honom och han skrattar så han skriker. Det hela slutade med att Ethan tappade tuggummit i Declans päls och ja... det var otroligt mysiga 30 minuter.  Jag och mina pojkar, att umgås helt frivilligt, med föräldrar på övervåningen, att skratta, prata och bara gosa. När jag kom upp berättade Patti att Ethan hade precis kommit upp för trappen och sagt "when Elsa is done here, can she please stay anyway".

Jag älskar min andra familj och det kommer bli super svårt att åka hem. Men jag ska ta vara på varenda minut tillsammans med mina underbara pojkar.


Najs helg!

Fick någon hedersinbjudan till något bröllop i Stockholm idag. Var ju såklart tvungen att tacka nej, vi ska ju till Lethbridge idag....

Igår var jag på dejt med familjen, Tim Hortons för middag då Boston Pizza var överfullt och sen toy story 3 med alla. Declansn första bio, han var ganska duktig faktiskt. Dock var filmen jätte läbbig, haha, fattar inte att inte fler barn började gråta. Iallafall, har aldrig varit på familjetimme på bio innan, var så mysigt att alla barn pratade, skrek rakt ut om något hände eller något var konstigt. Vi avslutade på Mcdonken för en milkshake.

När vi kom hem låg Declan på golvet och Patti drog tag i hans fötter och hängde honom upp och ner, på skoj, han han säga...muum...den BLUUUHHAAAÄÄÄÄÄ kom milkshake, popcorn, chokladmjölk, laktrist och lite tim hortons soppa rakt ut på Pattis kläder ich golv. Skrattade så jag fick kramp.

Sen mötte jag upp Lucie, Will och John för en öl på the Sullys och en vatten och en öl på the edge. Efter några timmar körde jag hem och sov, men det var kul och träffa dom igen. Vi hängde ju ihop i samma gäng innan men nu ses vi ju nästan aldrig igen. Jag blev typ uppraggad av en tjej, John stog bredvid. Hon "you are sooo beautiful, isn't she?" tittar frågande på John. Han ser sin chans och lägger handen om min höft och säger, yeeaah she is. Sen står tjejen och diskuterar mig med John i några minuter av total pinsamhet. Sen log hon mot mig och sa, sooo pretty och gick.

Skönt att det börjar hända lite saker nu igen iallfall!

Älskar att inte planera för mycket


Imorgon drar jag och Katie på en mini - roadtrip till Lethbridge för en natt.

Ciao!

Godnattish

Jag har inte sovit ordentligt på två nätter. Har först inte kunnat somna, ni vet den hemska känslan när man är så trött men aldrig somnar utan bara ligger och vrider sig, vänder sig, hamnar på mage, slänger upp benet, slänger ut benet från täcket och gör allt för att hitta en bra sovställning. Hemma brukade jag alltid flytta ner kuddarna till fotänden och sova på andra hållet, det funkade ibland medan man ibland fick flytta tillbaka efter en timme, men här är min garderob precis där och ville inte ligga med huvudet vid den....just in case...

Iallfall resten av nätterna har jag haft en icke-sovande känsla. Känslan av att man fakiskt inte sover, fast man troligen gör det? Vaknat och kollat på klockan för många gånger. Efter klockan sex somnar jag alltid om!!! Det är den skönaste sömnen jag har, allt efter klockan sex är guld. Ibland när jag var yngre ställde jag klockan på sex, för att bara vakna och somna om och få den där sköna sömnen. Någon annan som känner igen sig, stöd skulle vara skönt? I förrgår ringde min telefon, något konstigt nr två gånger vid halv sex, jag svarade båda gångerna men fick inget svar tillbaka. Sådant stör mig något enormt. Och Imorse hände något som aldrig har hänt i HELA mitt liv.... jag missade att mitt alarm gick på. Jag vaknar ALLTID så fort larmet går igång och går direkt upp ur sängen, aldrig snoozat eller legat kvar om jag måste upp, sover hellre 10 min längre än att snooza. Mitt alarm går på 8.30, klockan 8.39 vaknade jag av att någon musik stod på någonstans....jag har sovit förbi mitt alarm hela 9 minuter!

Ingen större skada skedd, ingen skada skedd alls. Men har alltid undrat hur folk inte kan vakna av alarm, jag förstår fortfarande inte men, det är ju helt sjukt att jag bara kan missa det sådär.

Iallfall, jag är inte alls trött nu. Dags att sova, känns som det kommer bli ännu en natt med vändningar och film. Kan det vara förkylning, att jag inte rört mig eller gjort av med energi senaste dagarna eller bara en dålig sovperiod i mitt liv?

Om jag bli avendsjuk?


Så in i helvete Linn! Haha.   Gud vad detta känns långt borta just nu



Inte ett dansgolv så långt ögat kan nå......

Min kväll...



I pyjamas, i soffan med choklad och tittar på...jaa...Bridget Jones :)

:)

Har folk glömt bort mig! Vad är ni, vad gör ni?

Kan ni snälla kommentera
Skicka brev
Skriv ett mail
Ring mig på skype

Jag saknar er!!!!

Vad är det jag har sagt hela tiden?? Rådjur ÄR farliga!!!


Världens gulligaste skratt?

Vi lekte detta i timmar...Agaiiin...agaiiin


Tycker ni att jag har övedrivit?



Det tycker inte jag....

Bilder Marys Ville Lake


















min underbara humor, igen

Okej barn. Facebook har helt underbara nya klubbar. Detta är bara ett stort axplock, det bara fortsätter liksom. Men helkul tycker jag, vem fan sitter och kommer på all denna skit?

Vi som tror att alla kineser kan karate

Alla vi som älskar att se andra missa tåget

Alla vi som skrattat ihjäl oss men fortfarande lever

Alla vi som inte sköt Olof Palme

ALLA VI SOM HAR MENS!

Alla vi i 3b som inte orkar sälja kakor för att åka på klassresa (över 8000 medlemar)

Alla vi som tycker att Daniels mamma ska lämna över Daniel på bröllopet

Alla vi som har ett syskon i familjen som inte är helt 100

Tystnaden som uppstår när en svensk säger Jalla

Tystnaden som uppstår när en kvinna inte väljer strykjärnet i monopol

Tystnaden som uppstår när man är döv

Tystnaden som uppstår när en Syrian inte har några kusiner

Tystnaden som uppstår när en kines inte kan karate

Tystnaden som uppstår när en blatte kommer med en köpt cykel


the drugs nextdoor

Gah bihålorna gör sigf påminda igen. Fan har mina sjukdomar något med träning att göra, har inte varit sjuk eller haft känning på fem månader, när jag inte tränat. Har dock druckit mycket, varit ute och fryst och allmänt misskött mig. Men nu tycker jag att jag känner mig lite hängig hela tiden.

Var på bio och såg get him to geek eller nått. Roligt. Snygg huvudperson, lite trashig, tatuerad, nerknarkad, dåligt klädd, alkoliserad, långhårig kille...precis en sådan mamma vill ha hem till middagsbordet! Har proppat mej full med piller, asså fatta hur mycket piller jag käkar när jag mår dåligt (verkligen inte varje dag). Det är ungefär lite som en person som tar överdos i en film, typ tio tabeletter i handen, in i munnen och tvingar ner med massa vatten. Inte riktigt då, men ni fattar poängen och det är inga sömnpiller så ni kan alla vara lugna.

Ni som har sett love actually
"Kids, dont buy drugs. Become a popstar and I will give you them for freeeeeeeeeeeeeeeeee!"




Glömde jag säga att det var livat i helgen?

Kanada låten, live i en bil genom Kelowna...enojoy!



Vad tror ni om en framtida karriär som artist?

Igår slog jag mig trött på en boxkudde tillsammans med låten..


Min underbara humor

Någon helt underbar människa har gjort en spelningslista på Spotify i hyllning till Daniel och Viktorias bröllop.

Listan heter " Grattis era töntar" och innehålla låtar som...

Rich girl
Du E en stor grabb nu
De går inge bra nu
Famous for nothing
HubbaBubba
Walk away
50 ways to leave a lover
Tacka vet jag vanligt folk
Daniel
Vi säljer inget ut - för vi har inget köpt
Fängelse med vita knutar
That woman's got me drinking
Ett anständigt liv
Victorias escape

Hur kul är inte detta. Spellistan finns HÄÄÄR

Casual

Klockan halv tio imorse packade jag in två barn i bilen, en fullproppad väska med diverse saker i och en massiv kylbag med mat. Hämtade upp Jamie plus Ethan nr två och sen begav vi oss till Marys Ville Lake. Underbart ställe, kan faktiskt bli en ny favvo för mig. Efter en timme gled solen i moln och det blev SVIN kallt, packa in allt i bilen och sedan hem igen.

Bilder kommer senare.

Ingen träning idag, varför? Kände inte för det. Åt mitt svenskgodis istället.

NU. Sommarprat. Petra Medre

Call me nanny...



...super nanny

Lördagens bästa bilder!

Lördagen började med kaffe inne i downtown, som består av en gata, som för tillfället hade en miljon turister. Alla gammla såklart. Sofia, jag och Jamie, Mycket trevlig! Det var så varmt och skönt så vi bestämde oss för att åka hem till mig och lägga oss i träfgården och sola eftersom min familj inte var hemma. Vi låg i solen och pratade, drack läsk och vatten, åt chips, crackers, skrattade och hade nog en av dom trevligaste dagarna på länge, i FYRA timmar. Efter ett tag började en röd färg ta form på dom andra tjejerna, detta blev bara värre och värre och efter ett tag låg jag nästan på marken och skrek av skratt. Röda stora brännor, kritvita ytor och dom stod och jämnförde allt. Mitt i alltihopa när dom stod och jämnförde färger och brännor stod jag upp med en flaska vatten i handen, då kommer grannarna ( ett tjurigt gammalt) par hem. Jag kan inte sluta skratta, vänder mig om, vinglar till lite smått och  med vatten flaskan i högsta hugg och säger "hi, lovely day ey! how are you guys doing?" Jag fick svar: Oh, you have already started Happy hour I see och sen gick dom. Sen skrattade jag såg jag höll på att avlida. Kort tirpp in till Cranbrook och sedan hem, dusch och städ. Men skratta bäst som skratta sist, jag har också blivit röd. Inte lika hemskt men jag är nog bränd för första gången i hela mitt liv, svart och röd bränd.






Fredagkväll, bilder





Ja, jag stannade bilen för att ta kort på mig själv. Tragiskt, men sant. I fredagskväll käkade vi middag i Cranbrook, jag åt som vanligt något husest wrap med kycklig, man vet ju vad man får inte sant. Ont i magen. Till det drack jag ett glas rödvin och njöt av det som en äkta gammal dam, Jamie skrattade och beställde in en dubbel cesar (en cesar är selleri, vodka eller nått, tomatjuice och smakar skit. Kan mest bero på att tomatjuice/sås och selleri är det värsta jag vet). Iallfall, Katie mötte senare upp oss på Boston Pizza där vi beställde drinkar som var så starka att jag inte kunde dricka min för jag körde och Jamie beställde in en extra. Haha. Vi åkte sen hem till Lauren i Kimberley och började fördricka lite (hade då lämnat av bilen). Klockan var cirka tio och Jamie ville åka hem, skrattade och allt och drack ännu mer för att senare bli hämtade av Shari. Vi gick till the Edge ett tag, jag traskade dock hem runt halv ett snåret.

Bilder fredag, glassätande


Hipp nanny i skinpaj, pilotis, rutigt och madde-keppan och sen självklart foppa tofflorna på!


Declans outfit, byxa röd, tröja, röd och strumpor röda. Toppade med beiga förstora skor. Men lika glad var han för det. Ingen blir kallad rasist för att man går i landets färger här iallfall.
Ethan hade för dagen svårt att öppna ögonen (för mycket speed kanske??), han körde på en crazy tröja a lá orange, svart och blå med en och annan glassfläck.


Helt omöjligt att få två barn på bild, dom tyckte det var skit kul att springa fram och tillbaka bara för att jävlas. Fick ta en smygbild när dom minst anade, haha, ägda!

Massa skit!

Klockan är halvt två på morgonen, natten. Jag är anstädigt nykter, kan man säga så? Jag är anstädigt och förvånandsvärt nykter. Vi käkade middag i Cranbrook, gick för nån drink på Boston Pizza, hem till Lauren för lite drinkar och sedan puben. Same old, same old. Jag gick hem tidigt. Det är inte kul, jag ska spara energi och pengar till Calgary och La :) Kommer bli sick!

Jag bjöd barnen på glass idag, efter Ethan hade snackat i sig sin och mellan tuggorna berättat vilken god glass det var kläckte han hur sig " jag vill tillbaka till dagis, det är mycket roligare där". (måste tillägga att han gick på daghem med tre andra barn, alla under 4 år och det enda dom gjorde var att kolla på film och käka ravioli för hon lagade inte laktosfri mat). Varför, jag bara undrar. Jag lägger ner all energi jag har, alla tankar, ideer precis allt är för att göra dagarna dom bästa för dom, för att underlätta för dom och för att få dom att må bra och ha roligt. Sådnat får mig att vilja packa väskan och bara åka hem. En timmer senare hoppar han upp i mitt knä och kramar mig. Älskade Unge allstå.

Jamie kan inte dricka alkohol och fick åka hem halv elva, då hade jag knappt tagit min första öl eftersom jag körde till Cranbrook. Vi hade ganska roligt åt det iallfall, men höjden gör ganska mycket här i början. Kommer ihåg att jag nästan vinglade hem efter två öl första månaderna.

Jag fick beröm av Patti idag för att jag är så duktig med barnen, skötsam och hon aldrig behöver klaga på mig. Haha, alla hennes vänninor klagar på deras nannysm, hon bara, jag kan inte säga nått...elsa är perfekt!

Iallfall. Imorgon ska vi fika/käka lunch med Sofia, ska försöka hinna med gym och sen bara slappa på kvällen. Gym och slapp är det som får mig att må bäst just nu, så då kör vi på det!

Grattis små kusinerna som i veckan vann (var det??) Linstals loppet? Ni är så duktigt! Hoppas ni gillade sakerna i paketet!

Nu ska jag äntligen sova sött och kolla lite vänner. Night night!

Radiostar

Har precis gjort bort mig i Kalmars lokalradio. Martin Nilsson, Dennis brorsa, är sidekick i programmet och jag nämde på fejjan att jag lyssnade på dom. 30 minuter senare ringde dom. Jag kommer nog inte lyssna på det, men för er som vill höra Elsa klockan midnatt göra bort sig i Musli i p4 kan gå in på sr.se och klicka er fram till p4, musli, lyssna igen och sedan fredag halvtimmen mellan 07.30-8.00. Aja, ska inte komma hem än på 6 måndader. Det lät som att jag satt och lyssnade varje kväll och sedan kontaktade dom för att jag ville vara med. Inte sant! Haha, jag lyssnar ofta på reprisen på dagarn för det är hel mysigt att ha på, men jag sitter inte varje kväll. Måste bara få försvara mig lite :)

Godnatt Kalmariter. Nu ska jag släcka mina små blå.

Hottub, jag älskar dig!

Golfen var inställd idag. Hade inte gått ut i regnet iallfall men det Suger, har betalat för sex gånger men kommer bara få fyra, istället får vi presentkort...hur kul är det. Jag börjar verkligen gilla det, ska försöka få Jamie att lära sig grunderna så ka vi gå och kneta tillsammans i sommar sen.

Jag stack till gymmet idag istället, var helt ensam i ALLA lokaler i nästan två timmar. Helt underbart, körde slut på mig igen. Det är sjukt hur jag i friidrottandet ständigt var rädd för att bli trött och nu när jag tränar har jag "biggest loser" disciplin med mig själv. Har haft spykänsla varje gång jag har gått från gymmet, älskar't. Varförhar jag inte dragit igång med riktig träning fören nu? Trodde jag seriöst att jag kunde bli en soffpotät.

Hade den roligaste upplevlesen någonsing idag. Efter träning åkte jag direkt till Jamie, svettig och äcklig för ett hottub. I köket påväg till hennes rum står nybakad kakor och jag grabbar åt mig en och tar ett bett. Jag får en skit konstig smak i munnen, kan inte placera....men mmm gott! Efter 30 sek betänketid...det är JORDNÖTTER i. Haha, jag har inte luktat, smakat eller varit i närheten av någonting med jordnöttssmak eller liknande. Haha, gud vilken konstig känsla det var. Underbar god kaka iallfall. Men jag kan nog fortsätta leva utan jordnötterna.

Avslutade kvällen hottub, snack, dusch och lite flingor i sängen. Nu ska jag sova. Och Grattis till alla Jenny elever som tar studenten imorgon!!!


Lugn torsdag

Sökte jobb på gymmet idag. Ännu en såndär grej jag bara gör man inte kan svara på varför, varför inte liksom? Arbetserfarenhet, döda lite tid och pengar. Vet dock inte om jag kommer får det, får jag det inte kommer jag tycka att det är skit pinsamt att gå dit och träna igen, sån är jag. Jag vill inte vara den där tjejen som sökte jobb och inte fick det utan får nöja sig med att träna istället. Haha, aja. Jag har inte bestämt mig om jag vill ha det eller inte än.

Barnen stack iväg med sin mormor och morfar idag klockan 11, skönt. Har haft större delen av dagen för mig själv. Öppnade paket från mammi, skypade med päronen, sökte jobbet, åt subway och handlade några breezers till ikväll och golfen. Tänker inte gå om det regnar dock, vägrar! Suger, för jag vill verkligen spela.

Iallfall, ligger nedbäddad i soffan med en filt, läser bloggar och kollar tv. Livet kunde vara värre.

Ett år!






400 mg?

Har haft lite smått huvudvärk och lite mensvärk i några dagar nu. Har försökt knapra piller, men inget hjälper. Åkte ner till apoteket (eller drugstore som dom kallar det här, underbart) och upptäckte varför inget har hjälpt, det är ju för fan bara 200 mg i ett piller här. Hemma är det äl 400? "en ipren 400 mg hjälper oftast bättre än...." ? Eller är jag helt ute och cyklar? Jag kan lätt ta två panodil, ipren eller ibumetin...när jag har riktigt ont två panodil och en ipren. Sen kan jag upprepa detta tre-fyra gånger på en dag. Ja, jag droger och knaprar för mycket piller. Iallfall lyckades jag hitta något som det stod iburofen 400 mg SUPER STRONG på, haha. Dom köpte jag.

Såg föresten att Dera John har biopremiär i Sverige nu. Kul för er! Jag såg den för två månader sedan. Men bra är den, tycker ni ska gå och se den.

:)

Skönt spinningpass på gymmet, avslutade med stryka. Ganska lätt spinningpass, eller för lätt. Hade lust att bara gå upp på ledarcykeln, pumpa upp musiken med massa dunk och bara köra tills folket spydde. Men sånt gör man ju inte. Älskar att vara på gymmet dock, vill inte gå därifrån och pressar mig till att bli galet trött varje gång. Måste göras med tanke på att jag har proppat i mig massa gummibjörnar, rabarberpaj, kakor, kaffe, hamburgare senaste dagarna. Sjukt svårt att hålla sig borta när det finns i massor hemma, och man bara går runt och gör ingenting...en dag som denna när det bara regnar.

Jag ska duscha, eventuellt unna mig lite choklad och sedan kolla på en bra film och somna. Love this life...

Låten jag har haft på hjärnan H-E-L-A dagen!


Motorsågs masakern

Jag älskar hur livet behandlar mig just nu. Jag älskar att livet, Kimberley och jag själv aldrig slutar förvåna mig.

Idag gick jag och Jamie med i serch and rescue volontär grupp. Vi träffas varje tidags och lär oss saker som hellikopterlanding, livräddning, första hjälpen, kanot m.m, allt för att kunna rädda folk i nödställda situationer. Idag lärde vi oss att leka med en MOTORSÅG. Jag har aldrig i mitt liv varit i närheten av en motorsåg, aldrig hållt i en och aldrig använt en. Nu sitter jag här och vet allt som är värt att veta om en motorsåg, om hur man sågar ner träd, hur man kuttar träd i bitar och hur man slicar av grener från ett träd, i både fysiken och praktiken. Och det viktigaste av allt, hur man är "safe around it".

Mest gamlingar, men en av killarna vi hängda mycket med innan (med skidligan) var där. Han har alltid haft ett väldigt (för) stort intresse för mig och har har skrämt mig lite, haha. Han är super trevlig men speciell. Hans första komentar, du elsa med en motorsåg..kan inte vara annat än sexigt. Haha. Vet inte, med hjälm, skyddsglasögon, öronskydd, handskar och knallorangebyxor, rolig kanske. Sen avslutade vi med öl och jag och Jamie anmälde oss (av oklar annledning) till att volotera till Wasas cykelrace mellan 7.30-11.30 på söndag. Varför liksom? Vi ska iallfall bara sitta i en stol i solen och kolla så att dom inte ramlar. Och så får vi gratis lunch och en t-shirt. Innan vi åkte hem granskade killen mig uppifrån och ner, när vi skämtade om att jag ute i skogen med en motorsåg och jag ska inte ut i helgen m.m och sa " fan vad du har förändrats Elsa.

Men nej, jag har inte förändrats det minsta. Jag är som en kamelont. Jag lever i olika perioder och gör det som gör mig mest hamonisk just nu. Och just nu är det fatksitk att stå ute i skogen, lära mig allt om en motorsåg, lära mig att såga ner träd, gå till gymmet och somna klockan tio på kvällen. Är det det som får mig att må bra så kör jag på det. Att hänga på the Edge känns väldig pase just nu, speciellt när det finns så mycket annat kul att göra.

Men kan inte annat än älska barriären från att ha stått på scenen, vid DJ båset i en klänning med paljetter på, målade ögon och skrikit till Sexy bitch med utsläppt hår i två nätter till att stå ute i skogen i Kimberley i Jympaskor, jogginbyxor, tjocktröja och håret i en hästsvans och hålla i en motorsåg. Hur underbart är inte det?


- No, but i wish I was

Jag är otroligt trött. Helgen har varit fantastisk men hektiskt. Jag har druckit många mängder alkohol, lekt med för många barn, sovit i en husvagn ( första och SISTA gången), kört bil i sju timmar, suttit i en bil med skrikande barn i närmare 15, inte tränat, shoppat lite, lärt mig köra i storstaden och bara hängt med underbara människor.

Skönt att få ett avbrott från Kimberley. Nu är det bara roliga saker att se fram emot. Vi ska fira midsommar 20 juni, vi ska campa (alla tre familjer med barn och nannys) i början på juli, Calgary tredje veckan i juni, sedan kommer mamma och pappa två helger i juli och sedan i september bär det av till LA. Sedan är det bara drygt två månader tills jag kommer hem och det vet ju alla hur fort två månader går här borta, eller hur?

Mellan detta ska vi campa med tjejerna i närheten, bada med barnen i lake Wasa, träna massa, gå på tur med hästar, paddla kanot, Rafting i floden och bara hänga och mysa med barn i solen. Fan vad avslappnad jag är. Allt kommer bli så bra.

Dagens roligaste citat från Citat maskinen Ethan i bilen idag. - Mum, are you on speed? (han menade egentligen, are you speeding). Jag skrattade och kissade på mig lite.

I'm back

Efter FYRA hela dagar utan dator sitter jag nu som en galning. Fan jag tror jag har ett data beroende. Haha. Har varit dom värsta dagarna någonsin utan kontakt med Sverige och omvärlden. Iallafall har vi haft en kanon helt i Kelowna. Två utekvällar, ett födelsedagskalas och lite shopping. Köpte en datasladd idag för 900 kr med kanadensiskt uttag så jag kan inte kan använda den hemma.

Om jag är nöjd?
Nej men jag var tvungen.

Fint tack hej

Dagen

Trött idag! Stressade ner i regnet, med barn i barnvagn och på cykel till bibblans sagostund. Ethan fick vara med medan jag och Dec snaskade på lite frukt, lekte med bilar och kollade i böcker utanför. Gick även till banken och växlade in massa mynt, 47 cdollar rikare, ca 400 kr i mynt. Känns lite bra inför helgen, LA kommer på endel samma sak med Calgary så får snåla och försöka lägga undan lite av lönerna nu under sommaren. Betalde ju 1600 för gymmet förra veckan också. Usch, undra om detta verkligen kommer gå ihop sig.

Aja, vi kollar på film nu. Ikväll ska jag och Jamie gå och kolla på Sofias skolas uppsättning av Grease och se Sofia sjunga! Ska bli super skoj!

Two more nights to Kelowna!

Super-nanny?

Har tränat ikväll. Underbart! Mår kanoners idag. Vet ni vad jag tror är annledningen? För att jag redan i lördagskväll när jag inte kände mig bra stannade hemma, sov 14 timmar på natten, var hemma heeeela söndagen och sen tog det jätte lungt med barnen måndag och somnade tidigt igårkväll. Plus ätit massa C-vitmin, inte ansträngt mig och sedan käkat dunderpillerna. Så jag vågade faktiskt gå till gymmer och jag känner mig precis som vanligt, både under träningen och efter. Jag hatar dock att vara en tjockis på gymmet, jag går och håller in lilla maggen hela tiden haha. Fy fan vad hemskt. Men nu är det ändrinng på G!

Idag var jag en kanon nanny. Pott-tränade Declan hela dagen. Varje tjugonde minut gick han på pottan. Vi gick till och med ner till byn utan blöja, med ett stopp för kiss på restaurang och ett stopp vid vägkanten. Han är envis ungen, men fan jag är envisare. Men det gick jätte bra, inte en enda olycka. Vi gick till posten där barnen fick hjälpa kassörskan att sätta på frimärken till vårat brev/teckningar till Martha i England. Sen gick vi till leksaksaffären där Ethan fick välja stickers till Bellas födelsedagskort. Han valde nyckelpigor och fjärliar, för att det gillar Bella! Vi avslutade med att köpa lite smartis till bakningen.

Hemma sov Declan middag. Jag och Ethan bakade, ångrar att jag inte tog kort för han gjorde nästan precis allt själv, han är så duktig och jag blir så stolt! Vi gjorde bortglömda kyssar, ska visa bild imorgon(och berätta en rolig sak haha), med kyssar i för oss och smartis på för Ethan. När Declan vaknade vaknade han som ett litet monster och kissade på sig i ren protest TVÅ gånger och jag satte tillslut på han blöjan igen. Han bryr sig inte? Han gillar ju typ att ha kiss i brallan???

Sedan gjorde Ethan sitt finaste kort någonsin. Han älskar att göra kort till folks födelsedagar, vi viker ett A4 på mitten och sedan fixar han det. Jag hade skrivit ut ett fin svart/vit bild på honom och Bella som han klistrade på fram sidan och skrev Bella (med rosa, för det tycker hon om) och satte dit dom finaste blommorna och fjärilar. Inuti skrev han med jättefina, små bokstäver (tillskillnad från när jag kom och en bokstav tog en sida)Happy Birthday + fjärliar. Andra sidan målade han ett hjärta (because I love Bella) och sedan från Ethan. Avslutade med en stor 5a på sista sidan. Så söt han är ibland det lilla monstret! Och fullt med nyckelpigor. Vilken liten charmör!

Sean Banan

Okej, jag har lite mycket fritid. Men HAHAHAHA... Roooompa...Keett fiiiifaaan


Tack, än en gång, fina Linn!



Eftersom jag är glömsk och lat så kommer en försenad bild på Linns fina födelsedagspresent till mig. Tack än en gång underbara Linn. Jag har använt nästan varje dag sen jag fick dom. Löövee it!

Grattis till Linn som i helgen kändisspottade Kissie+bröst (fatta att jag är avendsjuk) och gav Robinson-Robban en handskakning. Du är på godväg till att bli en äkta 08 ;) haha.

"Jag behöver lite spänning och magi, så smälter jag rakt av"

Nu behöver det faktiskt hända nått här. Visst det är as skönt att inte vara bafull tre dagar i veckan, att bara äta skitmat, godis, somna sent, dricka två onödiga öl en torsdag, vara uppe försent och få för lite sömn. Men nått skulle vara najs. Tråkigt väder hindrar oss från att utforska Kimbo på kvällar, eftermiddagar och hindrar mig från massa roliga saker med barnen. Förkylning hindrar mig från träningen och nu även att göra något överhuvudtaget för jag vill inte att förkylning ska bli sjukdom, speciellt inte till helgen heller. Åker fre-mån så blir två fyra dagars veckor nu. Ska bli så galet skönt! Ser fram emot en utekväll i Kelowna också :)

Ikväll har jag hängt lite med familjen, tagit en lång dusch, tvättat hår, plockat bryn, gjort inbakade flätor i håret, smörjt in mig as-noga, städat lite badrum, plockat undan saker. Gjort en massa saker jag aldrig har tid för annat. Känns ganska bra faktiskt. Får se det positiva i mitt stilla liv just nu. Tittade även igenom 900 bilder på mig på Fejjan, herregud vad kul jag har haft det senaste året och speciellt senaste månaderna. Jag är på ett sätt lite glad, nej inte glad, men helt okej med att det faktiskt är slut och att vi hade så roliga och underbara månader som vi faktiskt hade.

Jag bara håller tummarna, eller cross my fingers som man säger här (och inte holding my tummar som jag försökte med först) att vi kanske än en gång kan träffa folk med stora hjärtan, humor, en massa kärlek att ge och som bara står med armarna öppna för äventyr och ny vänskap. Många av dom människor jag har hängt med nu är inte riktigt så.

Är inte dethär nått av det underbaraste ni har sett?



Sicken Blekingska. "Det är fan kepsjävlen som brinner". Lite morbror Johan back in the days?

RSS 2.0