Aupair från Nederländerna

Jobbig med kul dag. Jag och Patti har haft hand om två tvåringar och två fyraåringar, tjejerna var helmysiga och pojkarna värre än någonsin (ungefär). Dock säger dom att det brukar vara tvärtom när pojkarna är i Bellas och Lucys hus.

Bella och Lucys aupair från Nederländerna skulle kommit ikväll. Hon har inte kommit. Hon sa vid "invandringen/Immigrationen" att hon sökte ett resevisa (du får resa i Kanada i 6 mån, ej jobba) men sen sa hon dumt nog att hon skulle jobba som Aupair, vilken familj och att hon skulle få betalt. Ingen har hört från henne sen dess, hon kan vara på ett plan påväg hem igen eller kvar på Vancouvers flygplats. Stackars Jamie (mamman) har ingenstans att lämna barnen så vi får se hur vi löser det imorgon. Kan ju inte gärna vara ensam med fyra barn... Hon förlitade sig verkligen på att hon skulle komma, det har tagit dom 8 månader att få en aupair och så kommer hon inte och hon har inget dagis till ungarna och dom ska snart flytta och allt. Tråkigt, hade sett fram emot att få träffa henne och ta med henne på allt vi gör!

Ikväll spelade jag och Martha volleyboll med massa gamlingar i en gympahall. Förmodligen nya måndagssysslan. Kul, men mina händer darrar och är helt röda och svullna nu. Dom var lite sura på oss i början för att vi var så dåliga men vi kom igen lite på slutet. Oldies....

Nu ska jag sova, man vet ALDRIG vad som händer imorgon. Ethan har fått en belöningstavla nu som vi ska använda varje dag, tex lyssa, inte argumentera, borsta tänderna, klä på dig och städa efter dig varje dag och klarar han ex lyssa får han en glad gubbe där. Så Patti har lovar honom något fint om han klarar hela tavlan (vilket är i princip omöjligt) och extra godis på helgen om han har varit duktig under veckan. Hoppas det blir bättre av det.

Ev ev EV EV EV (många ev) ska vi i Mars åka till San Diego hela familjen och gå på SanDiego Zoo och mata nån späckhuggare m.m Patti håller på att övertala Chris nu, hon visar filmer på späckhuggaren för Ethan och säger, "säg till pappa att du vill åka dit på din födelsedag" m.m Smart kvinna. . Aja, skulle vara otroligt kul om det blev av , San Diego!!!!

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Fan vad skoj det vore! Hoppas San Diego blir av då! :) puss

2010-01-12 @ 20:27:50
URL: http://kalmarmingel.se/blogg/kalmarflickan
Postat av: Lisa

Förresten!! Har lagt till dig på min blogg nu under Länkar. Lägger du till mig? Blink blink, haha. Puss älsko


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0